CRÓNICA S.DALMAI: PEDALANT I PUNTXANT

diumenge, 11 d’agost del 2013

Hola a tothom, avui diumenge fins vintitres personatges ens hem posat a pedalar per fer una sortida estiuenca, quan teoricament estem de relax o de mitges vacances ciclistes, però la veritat es un altre: la penya no afluixa per res, ja sigui pensant en La Selènika, la nova Montseny 360º, la Terra de l'Aigua o en el calendari de proves de BTT en les que participem habitualment.
Retrobem al Francesc tornat de la palissa de 1400 kms. per terres angleses i ens acompanya en Pedro pensant en la Madrid-Gijón-Madrid. Son 2 dels menja-kilometres dakarians del club.


Bon ritme de sortida, bé, de fet bon ritme tot el matí, encara que les 4 punxades del dia (dues d'elles d'un company nou) i una averia mecànica ens han fet parar pels vorals en varies ocasions.

La primera fase fins Sant Dalmai a anat força bé, on per celebrar-ho hem fet una arribada de relleus a 45 km/h que semblavem esperitats. Hi haven ganes de pedalar i encara feia poca calor. No tenim remei.
A can Gros, a peu de carretera, un bon esmorzar, rapid, ben servit i a un preu molt correcte. Seguirem tornant, segur.
Agafem la entretinguda carretera d'Estanyol, i tirem direcció Girona fins Bescanó per fer una variant, també "entretinguda", que fa un bucle i ens tornarà a Estanyol novament. Son uns 5 kms., d'ells uns 3 de pujada amb desnivells per tots els gustos, el 7, el 11, el 17%...en fi, gas i amunt.
Algú te problemes amb la cadena, ens reagrupem i cap a Salitja. Perdem al Quim que es queda engantxat amb el movil, però ens retrobarem més tard.

De Vilobí a Sta. Coloma la temperatura encara es acceptable, però a partir d'allà anem creuant unes bosses d'aire calent que treuen la respiració. A Riudarenes nova punxada que reparem a l'ombra del pont de l'Ave.
Seguim a bon ritme, per Massanes, fem la recta d'Hostalric sense gaire vent de cara i a la entrada de Sant Celoni un altre punxada. L'Eladio ja te el surtidor fred, p'allà que vamos!
Finalment uns 117 kms. a una mitja de 30'5 km/h., i menys de 4 hores de feina, que no està gens malament per ser tanta penya. Ha estat un plaer companys. Salut.
 

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite