CRÓNICA TRANSCORREDOR MIX

dilluns, 26 d’agost del 2013

Hola a tothom: aquest dissabte 10 companys sortiem a fer una bona part de la divertida Transcorredor de Dosrius, empalmant el track desde Sant Celoni i pujant per Collsabadell, per fer kms. i unes hores de qualitat.
Una vegada entrem al recorregut, anem fent entre corriols, canvis de camins i variats puja-baixa com correspon a aquesta zona.
Ja que el circuit pasa a prop de la Urbanització Sant Carles (per sobre del Collet), es la nostra per aprofitar i fer un bon esmorzar. Omplim bidons i seguim de nou per un dels trams més distrets del matí, baixant fins la B40, on comença la ctra. de Dosrius.
Un problema amb el GPS que ha perdut la senyal fa que no anem exactament pel track, però si en paralel al original.
Ens apropem a Dosrius pujant per la seva riera i sortim del poble cap amunt per una Urbanització construida sense pietat, per seguir una pista en constant pujada que ens deixarà a la Urb. del Far. Fem encara un tram més de la pedalada però arribats a un punt, ens desviem seguint els nostres camins i coneguts corriols fins a casa. Algú ja està una mica apurat, però acabem sense problemes ni incidències.
Com a primer contacte seriós amb la BTT, després de la tongada de carretera que portem desde Març, no ha estat malament: 65 kms. quasi 5 hores de sillin i 1650 mt. de desnivell acumulat.
Comencem a sumar per la Selènika i la temporada de marxes beteteres. Salut.

PD. No hi han fotos fresques del dia.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite