PER S.MIQUEL DEL FAI

dilluns, 19 d’agost del 2013

Hola a tothom, ruta habitual i coneguda per la majoria dels 15 elements que sortim de sortida dominguera.
A la colla habitual s'ens afegeiex algun company nou i algun altre "semi-nou" que repeteix. Es veu que la fàbrica de malalts com nosaltres segueix oberta :-).
Repetxos de Vilamajor i Cànoves a bon ritme, creuem La Garriga, sembla que ningú es despenja i gasss cap a Sta. Eulàlia de Ronçana per fer la primera pujada puntuable del dia fins S.Feliu de Codines.
Es el més jove de la colla, l'Albert, seguit d'en Vador i en Blai tenen l'honor i de seguida a buscar taula a la plaça del poble per l'esmorzar oficial, on sempre ens tracten molt bé.
Allà també coincidim amb altres 4 socis del Club que faran una ruta més curta que la nostra. També ens acompanya en Jaume Cros però motoritzat amb altres companys.
S'ens uneix també la colla de companys de Vallgorguina que han sortit més tard i ja compartiran la mateixa ruta fins S.Esteve de Palautordera.
Creuem per S.Miquel del Fai gaudint del bon temps i el paisatge en alguns dels seus trams, i anem directes cap a Centelles, per la estreta carretera interior de pujada, aprofitant a Tona per fer una parada ràpida previa al fer el Collformic habitual per agafar aigua i una Coca o Aquarius.
La pujada a Collformic no te secrets però la duressa depent sempre tant dels kms. previs ja fets com del ritme que s'imposi desde Seva.
Agrupats a dalt, amb la penya que arriba d'un amb un, baixem cap a Palau, on ja ens separem de la colla de Vallgorguina i de pet a fer un toc al Eladio per despedir el matí.
Finalment uns 115 kms., més de 4 hores pedalant i quasi 1800 mts. de desnivell ben fets i sense cap incidència. Salut.

1 comentarios:

Trekman ha dit...

Els Joves apreten!!!
Gas companys...

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite