PEL MONTSENY A LA FRESCA

dilluns, 5 d’agost del 2013

Ahir diumenge una dotzena de colla a fer muntanyetes. Entre vacances i Festes Majors la penya està més dispersa, encara que ningú deixi de pedalar.
No es plat de bon gust fer un Sta.Fe de sortida, però el disseny de la ruta i la bona temperatura a les 7 del matí ens fa la feina més fàcil. Dividits en tres grupets desde Campins anem fent a ritmes variats i gaudint de la tranquilitat que quasi sempre trobem en aquesta carretera.
Reagrupament al km.24 i tots avall menys en Jordi Castells que s'en torna cap a Palau.
Després del Coll de Borduriol, i en la zona ràpida de baixada, l'Àngel agafa un pedrot i punxa les dues rodes. Fa por pensar en punxar en un tram on s'agafen facilment els 75-80 km/h.
Més avall de Viladrau, tenim la paradeta d'avituallament on fem els honors a la nostra cuina, com no!.
La temperatura encara es agradable per tota la zona; prenem la ctra. de La Fullaca, i sota l'eix, desviament esquerra cap a S.Sadurní d'Osormort (a la dreta tindriem l'engantxós Coll de Buc), una pujada llarga que es mou entre el 5 i el 8% però sense trampes. Questió d'agafar un ritme constant i mantenir la moral alta fins a Collsaplana i Els Cortals.
A aquestes alçades s'ens uneix en Rafa que ha vingut més tard pujant pel Revell.
De Coll de Revell ens deixem caure a Arbúcies, on ja notem la calor, i  a bon ritme girem direcció Breda a per ultima batalleta del dia al curt Coll de n'Orri.
Un Eladio's Lounge arrodoneix el matí amb 110 kms. uns 2150 mts. de desnivell i 4 horetes llargues de sillin.
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite