VACANCES?, SI PERÒ NO AL CLUB

dimarts, 19 d’agost del 2014

Hola a tothom, algunes infos d'ultima hora que fan referència al Club i la seva gent:


El dia 7 de Setembre comença la 1ªEdició de l'OPEN INVERSE BTT que estarà format per 5 proves entre les que formarem part desde el C.C.Sant Celoni.
Es una prova oberta a Federats i no Federats, encara que per formar part de la classificació final s'hauràn de contabilitzar 4 resultats dels 5 posibles i estar federat.
La nostra data està fixada pel 19 d'Octubre i esperem oferir una bona organització i uns bons circuits per totes les categories participants desde Elits a Pre-Benjamins.
Ja hem començat amb el disseny del circuit.
http://www.ciclisme.cat/noticia.php?id=6881

La data final per la XV Edició de la MontnegreBTT serà el 9 de Novembre. Un dia que segurament serà una mica especial per la situació política que ens envolta, però pedalar i menjar una bona butifarra sempre be de gust i no treu lloc a lo altre.

Felicitacions als socis:
-al Lluc Planas per la excel·lent temporada de BTT que està fent en la categoria d'aleví de 2on any
-al Francesc Garcia pels 1000 kms. per terres de l'Aragó i que trobareu una bona crònica al blog.
-al Pedro Gomez per la doble Diagonal randonneur Barcelona-La Coruña-Barcelona a una mitja de 300-400 kms diaris, anant per la meseta castellana i tornant pel Cantabric.
-al Jordi Martin "Farru" per ser un dels tres guanyadors absoluts de la setena Edició Cicloturista del Circuit Ciclopirineus-Coluer Bicycles, despres de finalitzar les 9 proves puntuables amb un total de 1.447 kms. pels Pirineus catalans i andorrans.
-al Jesus Velazquez "Suso" finisher de La Transalp, una prova de BTT que travessa els Alps per terres austriaques en 8 etapes sumant 600 kms. totals i uns 18.000 mts. de desnivell acumulat.
-Molts ànims a l'Edu que es va comprar un terreny fa uns dies per les pistes del Montnegre (coses de la BTT)  i estarà 4 setmanes de baixa.

Pd.crec que no em deixo res.
Ah! Per cert, ningú entrena... 
Molta Salut companys i bones vacances els que encara en tenen!


On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite