VOLTA PER COLLSEROLA; UN ANY MÉS

dilluns, 11 d’agost del 2014

Hola a tothom, com es costum d'Agost, ens agrada deixar-nos caure per la big city i fer una volteta per la Serra de Collserola. El dia a les 7'00h. ja promet calor i xafogor, tant es; farem pel que trobarem.

Sortim 18 de colla per la C35 direcció La Roca on allà ens deixa en Quim i més endevant s'ens afegeieix en Paco que pujava de Barna.
Com qui no vol la cosa, relleu a relleu, el ritme s'anima bastant i ens presentem a Cerdanyola amb una mitja de 33 km/h. Tenim l'avituallament al principi del Forat del Vent, un Coll suau que ens porta a la ciutat a l'alçada del velodrom d'Horta.
Hem arribat tat d'hora al restaurant que a la brasa encara li faltava un punt, però cap problema; de seguida estem ben servits, menjant rapidament i a un preu correcte .

Del café ja passem a pujar el Coll del Forat del Vent d'uns 5 kms. facils, per baixar fins el lateral de La Ronda de Dalt, bastant buida per cert, i anar a buscar la Rabassada amb els seus 7 kms. fins coronar al Tibidabo.
Els efectes de la calor son evidents, pujem més lents, l'aigua dels bidons es sopa i suem bastant degut a l'alt grau d'humitat.
Una vegada a dalt ens reagrupem i s'ens uneixen la colla de 5 o 6 companys de Vallgorguina que havien sortit una hora més tard. Molt ciclista, molt turista, molt corredor de fons, en fi, molt ambient en aquesta coneguda muntanya.

Fotos, bromes amb els turistes i junts tots avall cap a Sant Cugat on 25 mig-deshidratats invaïm una benzinera sense complexos per recuperar liquids necesaris.
Cada semàfor en el que parem creuant Cerdanyola i Montcada es una tortura perque el sol ens està fregint, però es el que toca fins que no tornem a prendre la ctra. de La Roca de nou per tornar.
A ritme rodador de 30-35 km/h. anem fent la tornada fins al lloc de sempre per rematar-ho amb una bona gerra de cervessa.

Un matí molt divertit, fent una ruta diferent a les usuals, 130 kms.de feina, bon ambient, bona companyia i sense incidències. Un d'aquells dies que ens recorden perque ens agrada tant aquest esport...Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite