DISSABTE 16-1-10 CRÒNICA SORTIDA GTI CARRETERA

dissabte, 16 de gener del 2010



El pilot mirat desde darrera


Avui al matì , tal com estaba anunciat a les 8 hem sortit devant dels Municipals 12 ciclistes disposats a gaudir de la bici.

Anem cap a Vallgorguina, el pollastre i Matarò.


Agafem la general i a tot bolero pasem a una bona colla de ciclistes a l´altura de Caldetes, sembla que en Jordi ha punxat, hi al no adonarnos ha quedat despenjat. Tambè alguns de nossaltres hem quedat despenjats degut al fort ritme, desprès ja ens han vingut a rebre, dons tal com teniam previst hem parat a Can Feliu (Sta. Susanna).


En Ralli tenia presa hi a tornat cap a casa a Calella.


Hem fet una mica d´entrepà i de nou direcciò Lloret, tambè hi a hagut una punxade per part del nen, però nossaltres a la nostra, dons el verdaders GTI. ja ens atrapen quant volen.


A la pujada d´Lloret cap a Vidreres, ufff, costa de arribar a dalt, ( la forma es perd molt rapit i costa molt recuperarla ),però al altre costat del tunel ja tinc en Sergi que em ve a recollir i a tot bolero fin a troba el pilot amb totes les unitats.


Arribant a Vidreres sona el telefon, però no tinc temps per agafarlo, qui por ser, com no, En Pitu que arribant a Hostalric ja en ha vingut a trobar, i de nou ritme cap a Coll de Norri, Breda i Arribada a Sant Celoni a les 13,30.


Ha Hostalric hem trobat un historic de la bicicleta el (Barbes de Palau)amb un company, pero ells han agafat la recta de la Batlloria.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite