dissabte 9/1/10 Carretera

dissabte, 9 de gener del 2010





Amb desperto al mati, i collons, el carre moll, que faré, vindrà en Pitu no vindrà, vaig per carretera, per muntanya, ???? dubtes de bon mati.

Per fi amb decideixo i surto amb la grossa cap al punt de trobada "davant dels Municipals", allà ja hi son els de muntanya que habian quedat a 3/4 de 8.

Entre una cosa i altre, ens retrasem una mica a la sortida, i a les 8 en punt quant ja marxarem amb la grossa, d'esquitllada apareix en Pitu tal com aviem quedat.
Dons canviem la bici i sortim am la flaca.

Al semàfor de sortida del poble, encara hi han els de Muntanya, però nosaltres a la nostra cap a la costa a fer el que havíem publicat ahir, ja que en Ramon i en Jordi possiblement ens trobarian a la zona del pollastre.

Arribem a Vallgorguina, i a la betzinera fem les primeres fotos, a mig camí del cim de Collsacreu, parem a un amable conductor que ens e fa un parell mes, i a dalt, espectacular, una nevada que fa molts anys que no veiem, mes fotos i cap el pollastre.
Per cert, la carretera be, humida però be.

Ens trobem amb en Ramon i en Jordi i anem fins a Sta. Susanna, petit esmorzar i per Sant Iscla cap a casa, que ja tenim una mica de fred.

Un bon mati, amb paisatges espectaculars.

La forma a aquestes alçades, baixa, molt baixa.

Ja arribarà.

Salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite