SORTIDA GTI DISSABTE 23-1-10

dissabte, 23 de gener del 2010


Son aproximadament la una del migdia, estic satisfet, ens trobem amb la meva dona a la porta de casa, arribo de fer el tomb setmanal de bici amb els companys (G.T.I.).
Ens hem trobat aquí al costat de casa, als Municipals, a les vuit del mati, bueno tots no, ja que en Xampi com sempre ha tingut de fer un esprint per atrapar-nos, cosa que ha sigut a la sortida de l´autopista, i en Jordi Riu que venia de Sant Antoni que també h´aparegut a prop. Com diu en Pitu en aquest grup l´hora es l´hora i se surt, i siguin o no. Tothom sap la ruta, ja que la solem penjar en aquest bloq durant la setmana.

Anem pujant cap a Collsacreu amb una temperatura de ni fred ni calor 0º.
La pujada amb costa una mica, l´edad no perdona i faria falta una mica mes d´entrenament, però això ja es anirà arreglant mica en mica, qüestió de dies.

Arribem prop d´Arenys de Mar i en Pitu ja esta trucant com un boig al Ramón que semble que no te cobertura.
Com que no sabem res, continuem a tot bolero per la general cap a Blanes, en Pere i en Sergi ens posan en fila, dons de 35 a 40 Km/h. A alguns de nosaltres aj ens hi hem de fer per pogué seguir, però de això es tracta de forçar mer millorar.

A Blanes en Pere en Joan i en Rafa ens deixen dons sembla que tenen la hora de arribada mes aviat que la nostra.

Seguim cap a Lloret, la pujada de la sortida de Blanes ja comença a passar factura, tots en pilot però costa.

Arribem a Lloret, i semàfor si i altra també anem parant, per creuar i enfilar cap a Tossa, aquí si que hi ha unes pujades que fa que el grup es trenqui una mica, sobre tot a mi que encara em falta. Arribo a dalt i ja m´esperan per anar a tot bolero cap a Tossa.

La baixada es perillosa, esta humit i tots anem amb conta per no relliscar, finalment arribem a Tossa a una granja a peu de carretera que ja ens tenen preparats uns entrepans, dons en Pitu ha trucat per que això sigui així.

Amb 15 – 20 minuts estem a punt per tornar a la carretera i enfilem cap a Llagostera, tots contens i amb bona harmonia, en Pitu fent fotos, en Jordi també i un cotxe que s´emprenya i ens fa la guitza, s´arramba mes del conte i ens enfadem amb ell, al final nosaltres li fem fotos, ell també i au tots plens de rao i cada un la seva, nosaltres seguint gaudint de la bici .

Un altra pujada que s´enganxa una mica, però sense mes comentari. Arribant a Llagostera ens falta en Jaume que s´queda a p….., l´esperem i de nou cap a Caldes de Malavella. (cada dia diu el refrán de aquest poble.)

De Caldes sense mes anècdotes passem per Hostalric cap a Coll de Norri, allà amb provo com vaig, i encara que amb dificultat segueixo la roda d´en Jaume ( no esta malament, amb 100 Km. A les cames pugem a 20 /h. Al final).
Algú s´ha quedat per darrera, això ja amb fa feliç ( quina tontada no) però el ciclisme es així. O potser nomes es a mi que em pasa ????

Passem Breda i a la Batlloria en Pitu i en Jordi es queden per esperar en Ramón i dos companys mes que venen per darrera.

Arribem a Sant Celoni i ens despedim, fin la setmana que ve, avui ens hem retrobat amb el Jordi i en Jaume de Vallgorguina. En Total hem sortit 13 i aquesta es la crònica que espero que algú llegexi..

2 comentarios:

Unknown ha dit...

HOLa, josep, bona crònica i molt bona foto que m´has fet a la pastiseria de Tossa,(en faig una copia) i tens raó a la pujada de coll de norris,els dos últims erem jo i en xampi,ji.
llegeix també la meva crònica,posaré un link de la teva al meu blog.
salut i bici.

popriu.blogspot.com

Xavier ha dit...

Bonica sortida, si senyor. És típic a aquestes alçades de temporada fer recorregut per la costa, ja que la temperatura és mes agradable i a l'estiu ja no s´hi pot passar pel volum de cotxes que hi circulen.
Això va millorant amb el temps, quan jo venia, haviem de fer parada a la pastisseria de torn i els últims ja no podien triar la pasta preferida perque ja s'havien acabat, jejeje. Ara en canvi Mr. Pitu ja ho té tot preparat perque no us hagueu de barallar per triar la pasta :)
Com sempre dic, aprofiteu ara per agafar la forma, que a l'estiu es nota el treball acumulat a l'hivern.
Bona feina.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite