BREVET 300 KM. MANRESA - CRONICA

diumenge, 11 d’abril del 2010









Es divendres el vespre, vaig preparant totes les coses que necessitaré per la brevet de demà.
En Santi ja ha portat la bici per tenir-le carregada al coche demá al mati.
Preparo els entrepans, plàtans bidons etc.



La roba tota a punt, portare per el fred, despres fara calor ??? no ho se , portaré una mica de tot i al hora de sortir ja decidiré
Son las 3,30 del mati i toca el despertador, m´aixeco sense mandra i ja començo a treballar per fer la Brevet.
Afaitar-se, menjar una mica de cereals amb llet, torradetes amb melmelada, arròs amb llet, uns quants estiraments, la crema per el sol, la crema per les zones delicades, dons som moltes hores sobre aquell seient tan petit i a vegades tan dur.
Dubtes, amb posar-he de curt o pirates, fara fred o no, be decideixo curt, dons en Santi ho te mes clar que jo.

Agafem el cotxe i anem a buscar en Pepe, per el camí el seu fill en Francesc amb truca i diu que encara que no està del tot en forma també vindrà, els recollim i cap a la betzinera on en Ramon arriba puntual per anar cap a Manresa.


PEPE, LLUIS, SANTI, RAMON ANTONJA, FRANCESC, JOSEP Mª PLA, PITU I EN RAMON VERGER A SOTA.


Allà com no ja estant tots els de l´ organització, amb els carnet de ruta tots apunt, tant dels que hi anem com el que estan apuntats i no si presenten (feina en va ?). Sense la dedicació d´ aquesta gent no podríem pas gaudir de aquestes sortides per contrades prou estimulants per estimar com ho fem del esport ciclista.
A les 6 en punt sortim tots, aproximadament uns 190 ciclistes disposat a pasar un bon dia de ciclisme de ruta.
Sortint de Manresa la carretera mica en mica va pujant, es de nit i tots portem les llums i hermilles per ser vistos, ocupem quasi tota la carretera, i quant ens ve un cotxe de cara, tots cap a la dreta i seguim pujant al ritme que cada un pot aguantar.
Avanç de arribar a Rajadell el primer grup ja ha tivat suficient com per trencar el pilot i segueixen el ritmo bisonte. Ja no els veurem mes, el seu ritme es massa alt per nosaltres.

Arribant a Calaf, la carretera ja planeja, i baixa el desnivell, fa força fred, dons la temperatura deu esta per el 5 o 6ºC, sort que he agafat els guants gruixuts i el paravent. Ens els llocs alts no hi fa tant de fred, però ens les zones baixes encara es deixa notar.

Tímidament comença a sortir el sol, però el fred encara durarà estona.
Anem a bon ritme, som força colla 30 o 40 ciclistes passem per Concabella, Agramunt (terra de torrons), Montgai i cap a Balaguer, travessia de la ciutat i primera i única errada de ruta, ens passem un mig Km el encreuament. Tornem enrera i direcció Alfarras.
Les continues rectes amunt i avall ja fan mal a les cames, portem un bon ritme i els que mes poden fan relleus que s´ agraeixen, la bufeta ja esta plena son aproximadament les 10 del mati i necessita buidar-se, uns es paren altres aguantem fins el primer control a càrrec dels membres de la Penya Ciclista Bonavista.












En Pepe comentant la jugade amb els membres de la Penya Bonavista.















Ja fa força estona que en el grups anem amb els companys del Bici Baix de Molins de Rei.
Quedem que en el proper control mirarem de menjar algun entrepà i seguim per Almacelles, Sucs, Gimenells i arribem al control de Alcarràs.






Control d´Alcarrás, son les 12 del migdia, encara es aviat per dinar o sigui que seguim ruta, passem per Lleida, la gent no sap amb seguretat la ruta, i jo amb poso a davant, dons es la mateixa que l´any passat .



Quant esta clara, com no els companys de el Bici Baix es posen a davant per fer uns relleus que son mol importants.
Arribem a Bell-Lloc i els 10 ciclistes, cinc del C.C. Sant Celoni i cin del C.C. Bici Baix ens quedem a dinar, la resta segueixen cami.



Alguns deien que amb un entrepà en tenien prou, però vist que la taula estava punt, decidim fer un bon àpat.
Va prou be la hora de parada i l´ estómac ple, amb un bon plat de macarrons i un bon tros de carn, inclos el seu flam amb nata i cafè.










Davant d´ aquests plats no hi podem resistir la temptació.


Mentre dinem veiem passar grups de ciclistes, uns que ja han dinat i altres que es pararan mes endavant, i altres que ni es pararan, cada un s´ agafa la marxa com mes li plau, això es el cicloturisme, això es el ens agrada.


Sortim de nou a la carretera i mica en mica trobem nous companys que vindran una estona, dons al entrar a Cervera han tirat per l´autovia.


Nosaltres deu, els de Molins i Sant Celoni passem Cervera i cap a Sant Ramón allà la pujada ja fa mal, algú que ha estat tirant molt durant el dia ho nota, però entre tots i anant al ritme convenient, anem arribant a Calaf.


Passem Calaf, la pujada també fa força mal i Fonollosa ens espera amb el seu petit port que per nosaltres després de tants km ja ens fa mal, sense mes problemes que el de adequar-se a les forces arribem a dalt i seguidament a ritme Francesc i a ritme Manuel o Jaime arribem a Manresa satisfets i gaudint de un gran dia de Cicloturisme.



Foto de l´arribada.
Enhorabona al Santi i al noi de Molins que han fet per primer cop 300 Km.
Si es vol es pot.
Fins a la propera de 400 Km. el dia 1 de Maig
Salut


5 comentarios:

Joan Garcia "rally" ha dit...

Enhora bona a tots!!; ja teni-ho mes a prop de la BCN-Perpinyà-BCN.
Salut.

Xavier ha dit...

Felicitats "ruterus" !!!
Ara pels 400 kms :)

nikabike ha dit...

Joan, moltes felicitats!!! Jo aquest any m'he quedat amb les ganes de poder-la acabar... o solucionarem amb la de l'any que ve... o potser la de 400. Tu l'has fet?? Què tal??? Moltes gràcies x escriure' al blog. Espero poder-te saludar aviat!!!

Luis Recuenco ha dit...

Enhorabona amics. Encantat de compartir km amb vosaltres.

Amb el vostre permis hos he agafat unes fotes

Salut y km

Noe SLopes ha dit...

Hola a todos!
He tenido el placer de compartir unos kms con vosotros en el peloton que pasó por Lleida, yo era la chica que iba en el peloton de 4 pasado el segundo control.
Me he quedado a poco de salir de Lleida por un pinchazo, una pena, se iba muy a gusto en el peloton.
Muchas gracias por guiarnos a todos por Lleida, aquel tramo era un poco complicado y si no vas con alguien que conoce, puedes acabar dando algunas vueltas inecesarias.

Felicidades a todos y un saludo.

Noe

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite