CRÓNICA DIUMENGE 18: VIST I NO VIST

dilluns, 19 de maig del 2014

Hola a tothom, ens trobem una veintena de colla entre Grup A i Grup B, que compartirem una bona part del
recorregut d'anada i també de tornada.
Encara fa fred a aquestes hores, pel que la majoria portem encara el xaleco i els obligats manguitos o directament maillot llarg.
Agafem cadència de seguida i els forts marquen els ritmes fins a Sils.
A la NII i degut a les obres, arribar fins el desviament cap a Riudellots ens suposa fer un tram de l'autovia, ja que la entrada al lateral de servei pel Golf PGA està totalment anulada.
De Riudellots, girem direcció a Fornells i d'allà a Quart per l'interior entre camps i massos.
La llargueta pujada als Àngels fa que arribem al santuari dividits en un parell de grups i algun personatge suelto; ens reagrupem i baixada fins Madremanya on el el grup B talla i s'en va a esmorzar a S.Sadurní de l'Heura (inici de Sta. Pellaia) i els del A seguim cap a La Pera i despres de creuar per l'empedrat poble de Riuràs, ens frenem a Flaçà on tenim la pastisseria esperant-nos per fer el petit dejeuner.
Gaudint de les maques carreteres interiors de S.Llorenç de les Arenes anem cap a Foixà i Parlavà..., però quan entrem a la ctra. principal direcció La Bisbal, en Xampeny (GTi Power) que venia per estirar cames, i l'altre Xavi (en Closa) ens regalen uns bitllets pel tren de tornada que tela, tela.
En res ens presentem a La Bisbal enfilats d'un, on els 10 que som no baixem de 36-40 km/h. fins el principi de Sta. Pellaia allà on el desnivell canvia al 7%.
Fem la pujada sense desmadrar-nos, però a ritme constant i directes baixem fins Cassà on tornem a volar pels repetxos que ens acosten a Caldes de Malavella i a la NII, alguns aguantant el mal de cames com podem, buff!!.
Al entrar en la N-II veiem a 500 mts. al grup B, que una vegada pillats, compren el bitllet i s'enfilen al tren de Mallorquines a Hostalric.
A la estimada recta final no decau el ritme i amb punxada inclosa a la Batlloria, encara hem arribat al poble a bon hora, i amb temps per fer una merescuda birra de premi, contents pel bon matí que hem gaudit.
Finalment 168 kms. algo més de 5 hores i mitja de sillin a 29'4 km/h. de mitja, 1700 mt. de desnivell amb bona companyia, bon humor, i gent que no entrena mai...
Proper dissabte retornem a les muntanyes, serà algo més dur, aixó segur...però riure riurem com sempre.
Salut.

1 comentarios:

JOSEP MARIA PLA ha dit...

Hem passst per pobles que segons el Jordi Pino h a bies inventst, però si quei hi eren. Ruta molt maca. Per repetir el 2015.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite