RESUM DEL PONT DE MAIG

dilluns, 5 de maig del 2014

Hola a tothom, pont llarg amb feina per tot arreu, on qui més qui menys ha pedalat.
Dijous día 1 sortiem prop d'una quincena de companys cap a Sant Feliu de Guixols per l'interior.
Recorregut habitual fins a Llagostera on vem fer un molt correcte i rapid esmorzar, amb catxondeo i amb ganes de pedalar.
Alguns companys es van donar la volta per les obligacions laborals i familiars. La resta cap al Romanyà, baixem cap a S.Feliu de Guíxols i agafem direcció Tossa entre les vistes espectaculars de la costa, les seves corbes, pujades i baixades que fan tant especial i completa aquesta carretera. Un plaer pedalar per aquí.
A Blanes en Raul que ja nota la falta de kms. pren direcció a Hostalric. Els altres montem un autobús amb relleus fins S.Pol i d'aquí un Collsacreu a ritme "no randonneur", on algú més va petar per no haber regulat en altres moments. Total 144 kms., algo més de 5 horetes de sillin i una mitja de 27 km/h.

Diumenge sortim en dos grups: l'A per fer una previa de Remences i el B a gaudir d'esmorzar i sortida pel Montseny.
Anem junts fins Coll de Ravell on el grup B s'en va direcció Viladrau a entaular-se i gaudir de la cuina catalana. Despres faràn el Coll de Mansa, Taradell i Collformic.
Quedem un grup de 10 que anem cap a Espinelves pel Coll del Buc fins S.Julià de Vilatorta, on fem parada pastissera, aixó si amb una constant que ens acompanyarà quasi tot el matí: la freda temperatura del aire.


A Vic ens liem una mica i equivoquem la ctra. un parell de cops, però al final encertem i direcció Avinyó, i Sta. Eulàlia de Riuprimer, anem a fer un coll d'uns 7 kms. de pujada amb desnivells entre el 6 i el 9% que va llimant forces.
Freda baixada fins el desviament a la esquerra cap a L'Estany, sempre picant amunt, ens permet gaudir dels camps i la mitja muntanya amb un verd espectacular. Ens parem a la font que hi ha a la sortida del poble per omplir bidons i menjar alguna cosa de les butxaques. Les cames ja porten guerra i encara queda turró.
A Moià desviament cap a La Pullosa, on el que et mata no es el desnivell sino la velocitat (com les bales de pistola), així que quedem separats ja que cadascú te que mirar per lo seu. Ens reagrupem a Tona i anem junts fins a Seva, encara que només començar Collformic ens anem separant bastant uns dels altres. Finalment de premi alguns encara fem, també per separat, un Mortirolo per rematar aquesta dura sortida on ens han sortit 157 kms., 6 hores i mitja de sillin i un desnivell de 3000 mts. que no està malament.
Proper diumenge ens veurem a Terra de Remences...sort a tothom!

Per altre banda, felicitar a l'Albert Marrodan, en Pedro i en Jesus que van participar dissabte a la Ultrabike de BTT, amb sortida i arribada de Sant Celoni, els dos primers en la versió de 225 kms. (unes 20 hores de feina...) i en Jesus a la de 120 kms., tots finishers. Enhorabona companys!

Altres companys també han estat a la BTT de Sant Julià de Vilatorta i els Donda Bikes al campeonat de Catalunya de Trial, també a S.Julià de Vilatorta.
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite