CRÓNICA CANET D'ADRI

diumenge, 6 de febrer del 2011

Hola a tothom, ahir en contra de la previsió de ser uns deu ciclistes, ens hem juntat una colla que passava de llarg la vintena, disposats a fer una bona ruta, a més, el ser un dia de sol i poc fred també anima a sortir.
Coincidim de sortida amb els GTI que també son una bona tropa i a la recta d'Hostalric la diferència de ritmes s'imposa i ens despedim.
Tirem cap a Sta. Coloma de Farners i S. Dalmai, desviem cap a Estanyol i tenim una punxada que ens dona temps a fer la xerradeta.
Aqui alguns fan un altre volta, com també al arribar a la carretera d'Anglés, d'altres tornan per escorçar ruta.
Arribats a Bonmatí per fer la pausa del dia estava tot tancat i amb bon criteri s'ens apareix un "Carrefulll Express" on tenim infinitat de begudes i greixos saturats per triar. Organitzem un botellón legal al mig del carrer i reiniciem la volta sense vi, café ni "carajillus", que hi farem!.
Pujada per Les Serres, un collet que per aquest costat es deixa fer i no te cap problema; moltes corbes son molles i s'ha de anar finet per no anar per terra.
Entrem a la Vall de Llèmena que com sempre es un plaer de pedalar; agafem direcció Girona a ritmet fins la cruïlla cap a la zona de Canet d'Adri desconeguda per molts i que val la pena de fer-la en bici.
Una inoportuna punxada fa que tres companys s'enganxin entre ells i la roda de'en Rafa trenqui varis raids i quedi com un vuit.
Anem a buscar ajuda al poble de Canet d'Adri per buscar un taxi o algún taller però al final uns nois amb un pickup s'emporten al Rafa i la bici i el deixan a la estació de tren. Es un gust trobar-se amb gent ben parida com cal i que et donen un cop de ma sense res a canvi.
La resta del grup, tornem enrera perque el relotge ja manava, deixem aquesta carretera per un altre dia i passem per Sant Gregori, creuem Girona amb els seus semàfors (quin remei), i avall per la NII, Mallorquines, Massanes fins Sant Celoni, on alguns encara els tocava remar fins Palau.

Finalment 140 kms. ben fets amb 5 horetes de sillin i una mitja de 28 km/h. que demostra que aqui ningú entrena. Salut i fins la propera.



On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite