CRÓNICA DEL G.T.I. DISSABTE 5 DE FEBRER

diumenge, 6 de febrer del 2011


Nou model de guants no tranpirables, però efectius.

El matí fa fred, ens trobem a la B.P. de Sant Celoni i els de Palau ja venen glaçats de mans, en Pitu porta unes bosses de plàstic a les mans que descanvia per uns confortables guants de posar benzina.

En trobem amb el grup del QH, nosaltres som tretze i ells uns quants més. A La Batlloria posem la directa i via Llagostera arribem a Sant Feliu de Guixols on comprem un entrepà en forma de peix i beure per anar a un lloc confortable per esmorzar.
El descans dels guerrers am bones vistes al mar.


Esmorzem amb unes bones vistes del mar, un sol agradable i un merescut repòs, dons aquest GTI son joves i alguns de nosaltres ja no tan, encara que la veritat quant anem en grup es molt còmode anar a roda, es a les pujades on hom te que fer-les al ritme que marca el pulsòmetre.

Hi ha una cosa a la vida que es la edat , això es una de les coses que fan gaudir més si cap el rodar a roda o al teu ritme , que altres vagin mes rapits o mes poc a poc, això no te cap mena d’ importància, només el saber gaudir es important.

Un cop esmorzats i (p..) anem rumb a Tossa de Mar, al poc de sortir del esmorzar trobem en Lluis de Llorà que en venia a trobar per sortir amb nosaltres, feia dies que no en veiem, diria que abans del estiu, sabia que anava a fer les 1001 Milles d’ Itàlia i sentia curiositat per saber com li havia anat. (això serà un tema que aniré explicant quant ho sàpiga tot, dons crec que dona per un petit relat).

Anem cap a Lloret de Mar, a Tossa les cames ja pesen una mica, però sense quedar-nos gaire arribem a Blanes i enfilem cap a Hostalric.


El grup després dels pals de tot el mati ja nota el cansa’ns-hi, però encara hi ha algun jove que ens porta amb aire de cara per tota la recta d`Hostalric a 32 i 34 km per hora, darrera no fa aire, darrera es va be.

Arribem a Sant Celoni a les 12’55 amb uns 130 km. a les cames i amb una bona gana per dinar.

Dissabte mes.

Atenció el proper dissabte sortirem a les 7, 45 de la B.P. de Sant Celoni

La ruta la penjarem quant sapiguem el temps que pot fer.

Salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite