RANDONNEUR - I

dimarts, 8 de febrer del 2011

RANDONNEUR,

Una manera de practicar el ciclisme.
Randonnée, paraula francesa que significa passeig o viatge, s'utilitza en el ciclisme de llarga distància per nomenar un esdeveniment que consisteix en realitzar un recorregut donat, generalment de 1200 km, en què cada participant ha de ser autosuficient i ha de passar obligatòriament per uns punts de control preestablerts per l'organització, en un temps màxim prefixat. Per poder participar en una randonnée, s'exigeix haver completat una sèrie de brevets de 200, 300, 400 i 600 km. en aquest mateix any.

Són les proves de ciclisme Randonneur de més alta categoria a nivell mundial.
Per aquestes, els temps màxims són:
Per 1200 quilòmetres: 90h00m.
Per a 1400 quilòmetres: 116h40m.
Per a 2000 quilòmetres: 166h40m.


Ja fa uns quants anys que el Club Ciclista Sant Celoni te membres que practica aquesta modalitat del ciclisme, tots els coneixeu, en Pepe, el seu fill Francesc, en Pitu en Pedro i jo mateix som uns dels que fem les brevets i alguns ja han completat un parell de Paris Brest Paris, d’ altres ho han intentat i per aquest any tornarem ha intentar-ho.


Sembla que hi ha un cert interès a participar a les properes brevets per part d’ alguns membres que ja l’ any passat participaren en les de 200 km i 300 km.
Aquest any, donat que es any de Paris Brest Paris, s’ organitzen amb una mica mes de duresa, bé, diria amb molta mes duresa, el lema dels organitzadors de la Penya Ciclista Bonavista es “ pateix a les brevets per gaudir a la P.B.P.

Ara es moment de fixar els objectius ciclistes d’ enguany, us animo dons a incloure alguna de aquestes brevets i per que no arribar a participar en alguna Randonneur.


Estic preparant una historia de un Randonneur de Girona, les seves experiències es una copia del que nosaltres experimentem en aquest tipus de proves, si això fa que us ho mireu amb uns altres ulls i al final ho voleu provar-ho amb donaré per satisfet.

Per cert, aquesta tarda he sortit una estona hi ja veig que ningú entrena, la carretera d’ Hostalric semblava un circuit de bicis.,

Salut i kms.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite