LA TELE FÀ ESTRALLS AL PILOT DELS G.T.I.

dimarts, 1 de febrer del 2011

CRÓNICA DEL DISSABTE 29 DE GENER


Estava previst, el dia no seria dels mes anomenats per les condicions meteorològiques, tenia que ploure a tot arreu, al mati i a la tarda.

Aiiiii! qui s’ en refia del que diuen a la tele !

A les vuit a la B.P. només 5 de la colla, en Jaume de Vallgorguina, en Jordi Salicru, en Quim Planas de Palau en Santi Abel i jo.

Abans ja he anat a veure els cansalada per si no trobo a ningú, al menys se que aniran a esmorzar a Arbúcies, però no, hi ha sortida de carretera.
Els cansalada tampoc son gaires, només quatre, aiiii la tele com espanta a la gent .

Res, sortim direcció a Hostalric, ja que la ruta es la ruta, tal com diu en Pitu, que per cert no ha pogut vindre perquè tenia un afer fora del país.

Arribant a Hostalric el cel ja comença a aclarir-se, algun raig de sol ens toca, anem a tot bolero fins el lloc de concentració per esmorzar, Llagostera.

Mentre esmorzem arriben l’ Alan de Palau i en Jordi de Llinars, sembla que han arribat tard al lloc de trobada la B.P. de Sant Celoni i com sempre nosaltres hem sortit al hora en punt.

Ja som set, anem cap a Tossa, petita (escaramussa) a la pujada, dons el jovent te ganes de guerra.
A la baixada tots a una i en direcció a Tossa, les cames ja fan una mica de mal però tots junts passem Lloret i arribant a Blanes atrapem en Gerard Madi i en Santi Pascual que s’ uneixen a la festa, dons fa un bon sol i una temperatura que per les dates es molt bona. Ja som nou.

Amb vent de cara, i portant al davant (ELS PIRENA), Jordi i Jaume de Vallgorguina, els km passen ràpidament, dons sembla que el turbo no els hi falla mai, a més de 30 amb força garbí, arribem a Sant Pol on ens enfilem cap a Collsacreu.

Mentre ens esperen a dalt de Collsacreu, en Quim Planas ha tingut l’ únic pinxasu del dia, però això de portar un tubular i el recambi diferent no dona resultats i no té mes remei que trucar al seu pare que el vagi a recullir.

Baixant Collsacreu un Sr. Conductor ha tingut la gran idea de passar-nos en una corba quant venia un cotxe en direcció contraria, ens ha anat d’ un pel, però no ha pasat res.

Hi ha gent que no en sap més, però a la seva manera deu ser el millor conductor del mon. (f. de p.).

Amics ha estat un dissabte de bicicleta boníssim, ja hi firmaríem que quant diuen que farà mal temps fossin tots així.

El dissabte que ve més.

EN XAMPI, AQUESTA SETMANA LI HAN TRET EL FERROS DE LA CLAVICULA, A PUNT PER LA PROPERA
No hi ha fotos del dissabte, ja que amb el que tenia que ploure no vaig agafar la càmera.

Salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite