CRÓNICA DISSABTE 12 DE FEBRER G.T.I.

diumenge, 13 de febrer del 2011



Sortim puntuals a les 7,45 de la B.P., som 14 de colla, a l’ altura dels mossos ja surt l’ Oscar i ens trobem de cara el Jordi Riu que anaven justos de temps, tambe l’ Alan que ve de Palau, en fi al hora en punt sortim direcció Vallgorguina.

Abans d’ arribar a Vallgorguina trobem els Pirena que ens venen a rebre, enfilem cap a Collsacreu a bon ritme, 25 i 26 km/h, això ja es clar que per els del 51 es massa, i anem pujant al ritme 51 fins a Collsacreu.

Al encreuament de Arenys de Munt ens ajuntem tots i fins a Arenys de Mar, mica en mica el ritme es va incrementant, dons el jovent es troba fort i tira amb ganes.

A Palafolls el ritme es prou fort com per que es quedin tallats un parell de nosaltres, això fa que els del 51 ens esperem i a Lloret juntament amb en Pitu ja anem junts fins a Tossa.
Esmorzar ràpit a Tossa de Mar, uns fora i altres dins la pastisseria


Esmorzar ràpid en un parells de pastisseries i els del 51 i algú més comencem a anar cap a Sant Grau, la pujada es fa feixuga, a mig pujar els GTI, ja ens passen i ens esperen al arribar a dalt.

Pujada a Sant Grau a carrec del equip del 51

Baixada amb precaucions fins a Llagostera, dons la carretera esta mullada , trobem en direcció contraria un equip del Cervelo de noies, pugen prou bé, sort que no van amb la mateixa direcció que nosaltres, dons ja hi hauria guerra.

Agrupats, sortim de Llagostera amb direcció Caldes de Malavella, atac dels GTI, que a pesar de anar el grup a 37-38, ens deixen en un plis plas, al arribar a la rotonda de Caldes, ens esperen i ja anirem tots plegats fins a Sant Celoni.

El jovent han tingut les seves (escaramuses), i ja estant contens, ara sols queda anar a bon ritme fins a Sant Celoni, encara per el camí s’ ens han ajuntat un parell de ciclistes més, que anaven a La Roca, total hem acabat amb un grup compacte de 20 ciclistes.
Baixada de Mallorquines a bon ritme agrupadets.


Un matí una mica gris, però amb una bona harmonia i ganes de anar entrenant, fent pasos de gegant per estar a punt dintre de un parell de mesos i començar les esperades Brevets.

Hem fet uns 133 km i em arribat a Sant Celoni a les 12,45 a punt per la cerveza de rigor.


Salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite