CRÓNICA RUTA LES GAVARRES

dissabte, 5 de març del 2011

Que tal companys?
Avui els més de vint que hem sortit amb la ruta prevista teniem una bona feina per endavant, i encara que aquests ultims dies el temps no ha acompanyat gaire, hem començat a pedalar sota el núvols però sense pluja.
Als 12 kms. ja tenim la primera punxada....i es torna a repetir al primer kilómetre. Aparentment es un problema amb la roda i en Sergi prfereix tornar cap a casa.
Tiradeta fins Cassà on hem fet l'avituallament en un Forn-Pastisseria molt ben equipat a la zona industrial i que evidentement hem invait sense contemplacions. El dia anava despertant i s'ens aclaria ja definitivament fins S.Celoni.
La 1ª pujada a fer de 5 kms. es la de Sta. Pellaia, sense trànsit, ben asfaltada i poc desnivell fa que sigui un plaer disfrutar-la i ens permet anar bastant agrupats. Baixada amb precaució fins S.Sadurni de L'Heura on girem per la petita carretera que creua una zona de prats fins l'encantador poble de Monells.
Desviament a la esquerra direcció Madremanya, començament de la 2ª pujada del dia: Els Àngels costat heavy.
La pujada de 5 kms. al Santuari dels Àngels també es sense trànsit però mal asfaltada, molt desnivell (entre 8 i 13%) aixó si amb paisatge, el que fa que només sigui un plaer pels que la fan en moto o cotxe, perque la resta a petir i no mirar el pulsómetre, estiguis com estiguis de forces. Resultat tots separats o en petits grups fins a dalt on fem un reagrupament i la foto oficial.
De baixada ens creuem amb un grup de ciclistes "guiris" que tenen la mala sort d'atropellar un gos que pululava descontrolat per la zona.
A un d'ells se li parteix la forquilla i es compra una bona parcela quedant la cosa en xapa i pintura. En fí, coses de les carreteres.
Al final de la baixada, un altre punxada ( com no? ) i seguim direcció Fornells, passant per Aiguaviva (parada a la benzinera), Vilobí, Sta. Coloma de F., Massanes tots agrupats fins Hostalric.
A la recta d'Hostalric a l'alçada de la benzinera una distracció fa que un de la colla impacti contra una de les pilones verdes i vagi rodolant pel parterre, i encara que adolorit la cosa queda també en xapa i pintura.
Finalment 148 kms. i algo menys de 5 hores i mitja de pedal per anar sumant.
Molta salut.


On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite