CRÒNICA DEL DISSABTE 5 DE MARÇ G.T.I.

dilluns, 7 de març del 2011


El matí encara es humit, no fa gaire fred, avui som menys els que ens trobem a la B.P., en total 8, sembla que entre sortir per muntanya i carretera, alguns han preferit la de roda grossa.

Enfilem segons el previst cap a Sta. Coloma de Farners, allà ens trobem amb els Manels i en Joan de Sta. Coloma, una mica mes endavant en Lluis, ja som dotze, un bon equip.










Les pujades abans d’ Anglès es fan a tota pastilla, menys mal que trobem la pastisseria a punt per rebre les nostres comandes.




Un bona pasta o entrepà segons preferències i de nou cap a la carretera, cap a Bonmatí i Les Serres, aquí si que alguns van endavant, en agrupem al encreuament de Llémena i seguim a tota pastilla cap a Les Planes.

A prop de la pujada de Les Planes, quant hom ha de apretar de valent per no perdre el grup, tenim la sort de que els bons companys de feina den Quim Planas el truquen per no se què, això fa calmar una mica el ànims i podem seguir sense problemes.

La Pujada de Les Planes amb en Manel, en Pitu i l’ altre Manel el fem al meu ritme, ens agrupem a dalt i de nou a bona marxa cap a Amer i Anglès de nou per agafar la carretera d’ Osor.

L’ apropament a Osor a una marxa de 30 a 35 es pot aguantar fins a cert punt, a les hores cada un agafa la seva motxilla i la porta al ritme que toca fins a Sant Hilari, per cert entre el primers i el últims uns deu minuts de diferencia,.

Toca fer la Coca-cola, i baixada cap Arbúcies amb una mica de precaució, dons la carretera es una mica molla.

Coll de Norri i cap a casa, arribem a les 13,15 amb 150 km. a les cames i una mitja de uns 28 km/h en el meu cas.


Salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite