CRÓNICA DE LA RUTA PEL VALLÉS

dissabte, 19 de març del 2011





Hola a tothom, avui de sortida erem uns vint, i encara que hem anat perdent unitats per compromisos varis, la ruta completa la hem fet al voltant d'una dotzena.El dia ens ha acompanyat , ja es pot olorar la esperada primavera el que dona una motivació més per fer kilòmetres.
Avui hi han tres coses a destacar:
La primera es que ha sigut un dia sense incidències, ni punxades. Per encerclar-ho al calendari.
La segona es que encara no es estiu i a les 7'30 h. només estem a 5-6ºC. Tingue-ho present perque la roba no sobra fins ben entrat el matí.
I la tercera i més curiosa es que hi havia un virus que simplement anomenaré "dolor de cames" voltant pel pelotón; una queixa bastant general a la que no hem trobat una explicació raonable i que afectava a molts companys.


Pel que fa al recorregut després de Marata i L'Atmella, hem fet la pujada a S.Feliu de Codines, bastant controlada aquest cop, i d'aqui a disfrutar de la variada carretera de Gallifa fins la paradeta a S. Llorenç de Savall, a la Plaça on tenim bar, pastisseria i botiga de queviures; així tothom tria la opció que li sembla. Afegir que també tenim bancs per seure.
La zona està plena de ciclistes, inclús han passat els Dimonis de Badalona, l'altre club ciclista del company Enric, amb els que hem tornat a coincidir de tornada al creuar L'Atmella del V. de nou.
De nou, pedalant avall hem travessat els pobles de Castellar del V., Sentmenat i Caldes de Montbui, on ens hem creuat amb molts ciclistes, fins a Sta. Eulàlia de Ronçana, on hem girat cap a La Garriga per L'Atmella, per seguidament pujar la carretera de Samalús-Cànoves i així arrodonir la ruta.
De Vilamajor a S.Celoni el ritme ha sigut més viu, hem arribat tot junts i encara hem tingut temps de parar a fer una hidratació extra de premi.
Finalment una ruta trencacames molt distreta i que aparentment no semblava gaire especial, la hem acabat amb casi 130 kms. 1.550 mts. de desnivell i més de 4 h. i mitja de feina. Una bona sortida per anar sumant. Molta Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite