CRÒNICA DEL DISSABTE 26 DE MARÇ G.T.I.

diumenge, 27 de març del 2011



Sortim 16 de colla les 7,30 de la B.P., al encreuament de Sant Celoni ja veiem el QH que amb un bon nombre de membres també es dirigeixen cap a Hostalric. Al mati es fredot i sense sol, la boira ens acompanya fins a Girona, el ritme el prou bo, dons les primeres unitats fan una bona feina i la velocitat no baixa dels 35, agradable quant es va darrera. A l’ altura de Bescanó el ritme es més fort i arribem a puntes de 40 km, arribem a Anglès i el pilot es para a fer la pasta de costum, donat que soc l’ únic veterà aprofito a fer la pujada al meu ritme des de Angles fins a Sant Hilari, amb una petita parada a Osor a fer un cafè. Arribo a Sant Hilari i en Jordi Deumal m’ atrapa a l’ entrada, el demés van arribant mica en mica, dons hi hagut el primer pinxasu i han afluixat el ritme.



Donat que encara falta gent i que em d’ arribar a dalt de Els Cortals vaig fent camí amb uns coneguts de Torelló (veterans), a la cruïlla de dalt en agrupem tots i ja a tot bolero cap a Coll de Revell, encreuament de les rampes, Viladrau, amb ritme prou fort i guerres amb altres grups i Seva. Pujada a Coll Formic cada un al seu ritme i agrupament a la font, baixada cap a Palau i a mig port la bici d’ en Prat fot un pet com un tiro, li surt la fins i tot la camara de dintre la coberta, per sort sense conseqüències.

Detall de com ha quedat la camara al explotar.


De nou emprenem el que queda fins a Palau a bon ritme i allà ja cada un es dirigeix a dinar a la seva cova. Em fet 156 km. i a mi amb surt un promig de 27, encara que els GTI segú que els ha sortit prou mes alt.

El dissabte que ve més.

Salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite